overonsdiensteninfocontactpartners

verhuis

Info

HOE WERKT HET?

Mocht u de tocht in delen willen rijden of moet u onverwacht uw tocht afbreken dan kunnen wij vanaf elke plaats op de route uw fiets ophalen en terug naar huis brengen of klaarzetten om de tocht te vervolgen. De locatie moet wel goed bereikbaar zijn en de gehele dag geopend zijn.

  Wegbrengen naar het begin van de fietstocht

 1. Ongeveer 3 weken voor vertrek stuurt u ons een mail: soetens@wilcotransport.nl
  Met daarin:
  • Het ophaaladres en telefoonnummer
  • Het afleveradres en telefoonnummer
  • Het aantal fietsen en eventuele bagage.
  • De datum waarop de fiets(en) op de locatie klaar moeten staan

 2. Vervolgens nemen wij contact met u op en halen de fietsen ongeveer 10-14 dagen voor de vertrekdatum op en zorgen dat de fietsen op tijd klaarstaan op de door u opgegeven locatie.
 3. Bij het ophalen van de fietsen dienen de kosten contant te worden voldaan.
 4. Wij leveren de fietsen af op elk gewenst adres binnen ons werkgebied, mits deze goed bereikbaar is met een grote bestelwagen (dus niet in voetgangerszones, steegjes etc.).
 5. Wij zetten de fiets op slot en geven de sleutel af bij de receptie.

  Ophalen aan het eind van de Fietstocht

 1. Aan het einde van de fietstocht kunt u uw fiets bij onze partners of op een andere locatie binnen ons werkgebied achterlaten. De locatie moet goed bereikbaar zijn en er dient overdag altijd iemand aanwezig te zijn.
 2. U dient uw fiets te voorzien van een label met het afleveradres en telefoonnummer in
  Nederland/België.
 3. De bagage op de fiets laten, zodat duidelijk is wat er meegenomen dient te worden.
 4. Als u de fiets op slot zet, de sleutel achterlaten bij de receptie, zodat wij de fiets van slot kunnen halen voor vervoer.
 5. Als de fiets klaarstaat om opgehaald te worden, geeft u het afhaaladres en het aantal fietsen door op tel. + 31 6 1050 1014. U krijgt altijd van ons een bevestiging, zodat u weet dat wij uw bericht ontvangen hebben.
 6. Wij bezorgen uw fiets(en) binnen 14 dagen op het door u opgegeven adres in Nederland/België.
 7. De kosten dienen contant te worden voldaan.

Wat u nog niet wist..

Ook buiten het seizoen wordt er fietstransport geregeld. U zult begrijpen dat dan minder frequent gereden wordt. (Een à twee keer per maand.) In overleg kunt u ook uw fiets laten vervoeren indien de opstapplaats op de route naar Santiago ligt. Uiteraard kan ook het vervoer van uw bagage worden geregeld. Wellicht wilt u de reis andersom maken. In overleg verzorgen we het vervoer naar de door u opgegeven plaats. Ons distributiegebied kunt u middels pdf bekijken.


Soetens Fietsvervoer • Korte Kerkstraat 12 • 5524 AX Steensel • T +31(0)497 842 844 • M +31(0)6 1050 1014 • soetens@wilcotransport.nl
All Rights Reserved 2014. Gemaakt door Reclamestudio Digi-Z - Eersel