overonsdiensteninfocontactpartners

verhuis

Info

HOE WERKT HET?

  Wegzetten aan begin van de fietstocht

 1. Ongeveer 3 weken voor vertrek stuurt u ons een mail: soetens@wilcotransport.nl Met daarin:
  • Het ophaaladres en telefoonnummer
  • Het afleveradres en telefoonnummer
  • De datum waarop de fiets(en) klaar moeten staan
  • Het aantal fietsen en eventuele bagage.

 2. Wij nemen dan contact met u op en halen de fietsen ongeveer 10-14 dagen voor de aankomstdatum in Sevilla op en zorgen dan dat de fietsen op tijd klaar staan bij hotel Jentoft. Hotel Jentoft verwacht wel dat u er tenminste 1 nacht verblijft in ruil voor het stallen van de fietsen. Bij het ophalen van de fietsen dienen de kosten voor het vervoer contant voldaan te worden.
 3. Bij het ophalen van de fietsen dienen de kosten contant te worden voldaan.
 4. Wij leveren de fietsen af op elk gewenst adres binnen ons werkgebied, mits deze goed bereikbaar is met een grote bestelwagen (dus niet in voetgangerszones, steegjes etc.).
 5. Wij zetten de fiets op slot en geven de sleutel af bij de receptie.

  Ophalen aan het eind van de Fietstocht

Aan het einde van de fietstocht kunt u uw fiets stallen bij hotel Jentoft . Hotel Jentoft verwacht wel dat u er tenminste 1 nacht verblijft in ruil voor het stallen van de fietsen
U dient uw fiets te voorzien van afleveradres in Nederland/BelgiŽ en telefoon nummer. De bagage op de fiets laten, zodat duidelijk is wat er meegenomen dient te worden. Als u de fiets op slot zet, de sleutel achterlaten bij de receptie, zodat wij de fiets van slot kunnen halen voor vervoer.
Als de fiets klaar staat om op te halen kunt u het afhaal adres en het aantal fietsen doorgeven op GSM: + 31 6 1050 1014. U krijgt altijd van ons bericht terug, zodat u weet dat wij het ontvangen hebben. Wij bezorgen uw fiets(en) dan binnen 14 dagen terug op het door u opgegeven adres in Nederland/BelgiŽ. De kosten voor vervoer dienen contant betaald te worden bij aflevering van de fietsen thuis.

Wat u nog niet wist..

Ook buiten het seizoen wordt er fietstransport geregeld. U zult begrijpen dat dan minder frequent gereden wordt. (Een à twee keer per maand.) In overleg kunt u ook uw fiets laten vervoeren indien de opstapplaats op de route naar Rome ligt. Uiteraard kan ook het vervoer van uw bagage worden geregeld. Wellicht wilt u de reis andersom maken. In overleg verzorgen we het vervoer naar de door u opgegeven plaats. Ons distributiegebied kunt u middels pdf bekijken.


Soetens Fietsvervoer • Korte Kerkstraat 12 • 5524 AX Steensel • T +31(0)497 842 844 • M +31(0)6 1050 1014 • soetens@wilcotransport.nl
All Rights Reserved 2014. Gemaakt door Reclamestudio Digi-Z - Eersel