Over ons

Soetens Fietsvervoer is gestart in 2003 na een vraag van een toenmalige chauffeur om zijn fiets op te halen in Santiago de Compostella. Omdat dit in een behoefte bleek te voorzien is dit een vaste dienstverlening geworden. In de loop der jaren is dit uitgegroeid zodat we op dit moment een groot deel van zuid Europa bedienen.. In 2015 is het bedrijf voortgezet onder dezelfde naam door de nieuwe eigenaar Wilco van Houtum (Soetens Fietsvervoer/Wilco Transport).

Soetens Fietsvervoer is bij veel fietsers de vaste partner voor het vervoer van hun kostbare rijwiel. Het transporteren van fietsen behoort tot haar kernzaken. Een fietsvakantie is een geweldige manier om te ontspannen. Het liefst neemt u uw eigen fiets mee, daar bent u immers aan gewend.U loopt hierbij echter vaak tegen logistieke problemen aan.

  • Wat als u de bestemming bereikt hebt?
  • Hoe moet de fiets op de locatie komen?
  • Kan er ook voor grote groepen wat worden geregeld?

Ook als u onverwacht onderweg de tocht moet afbreken zullen wij uw fiets repatriƫren (mits binnen ons werkgebied).

Wij nemen zulke zorgen graag van u over. In overleg wordt met u het afleveradres bepaald en het tijdstip van halen/brengen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Zo kunt u onbezorgd op vakantie!

Ook op fietsvakantie?

Regel nu uw fietsvervoer terug

Wij halen uw fiets op, op de gekozen bestemming en brengen deze veilig thuis!