Overige bestemmingen

Wij verzorgen fietsvervoer tussen Zuid-Europa en de Benelux. Uiteraard geldt dit voor beide richtingen. Daarnaast regelen wij uw fietsvervoer naar alle plaatsen in dit gebied. (zie groene gebied op landkaart). 

Wij kunnen de fietsen ophalen op elke plaats binnen het werkgebied, mits de locatie goed bereikbaar is met een vrachtauto (niet in oude stadscentra, voetgangerszones of boven op een berg) en de hele dag geopend (kleine hotels en B&B’s zijn vaak overdag gesloten). Wij halen de fietsen op in de periode 1 april tot 10 november.

Vestigingen
We werken samen met een aantal hotels en campings waarmee wij goede ervaringen hebben en waar uw fiets veilig gestald wordt. Onze partners vragen in ruil voor deze service dat u minimaal één overnachting boekt. Uiteraard bent u vrij in de keuze van een locatie binnen ons werkgebied. In overleg is alles mogelijk.

Netjes en ervaren
Ongeacht uw woonplaats wordt de fiets netjes bij u thuis bezorgd. Uw fiets wordt dan binnen 14 dagen bij u thuis afgeleverd. Betaling is contant aan de chauffeur bij aflevering thuis. Hoe het allemaal precies werkt? Dat leest u bij werkwijze.

Wat zijn de kosten?

Ook op fietsvakantie?

Regel nu uw fietsvervoer terug

Wij halen uw fiets op, op de gekozen bestemming en brengen deze veilig thuis!