Rome

NU onbezorgd op weg naar Rome

Regel nu uw fietsvervoer vanaf Rome online in onze webshop.

U kunt nu vooraf uw fietsvervoer vanaf Rome regelen. Via onze webshop kunt u een voucher kopen voor het vervoer van uw fiets en eventueel de bagage. Deze voucher is geldig voor vervoer van de fiets vanaf Rome en voor vervoer vanaf de route er naar toe mocht u onverwacht onderweg stranden. Met deze voucher bent u verzekert van het vervoer terug van uw fiets en kunt u onbezorgd genieten van de fietsroute.

Deze vouchers zijn niet geldig voor vervoer van fietsen naar Rome.

De prijs voor bagage vervoer geldt voor alle bagage die op een fiets past (fietstassen, tent, slaapzak, bidons, helm) maar niet voor extra bagage (souvenirs koffers etc). Voor meerdere fietsen naar 1 adres hoeft u slechts 1x bagage bij te boeken.

Reserveer nu!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Meer info

Voldaan, maar vermoeid van het fietsen, is het prettig als u zich geen zorgen hoeft te maken over uw rijwiel. Sinds 2003 is Soetens Fietsvervoer een vertrouwde partner op het gebied van vervoer. Het transporteren van fietsen behoort tot haar kerntaken. In samenwerking met camping Village Flaminio, verzorgt Soetens Fietsvervoer wekelijks het vervoer van fietsen en bagage van en naar Rome. Vanuit ons distributiecentrum wordt uw fiets en bagage door heel Nederland en Vlaanderen thuis afgeleverd.

Waar kunt u uw fiets inleveren?
Na aankomst in Rome levert u uw fiets in.
bij Village Flaminio, Via Flaminia Nuova, 821, 00189 ROMA – ITALY, Tel. (0039)063332604

U kunt bij de receptie van Village Flaminio een afspraak maken om uw fiets in te leveren (Dit is meestal aan het begin van de avond).

Flaminio Village verwacht wel dat u hier tenminste 1 nacht verblijft in ruil voor de service van het stallen van de fietsen.
Flaminio Village is het gehele jaar geopend!

Bereikbaarheid camping
Na het verlaten van het fietspad langs de Tiber gaat u met een viaduct over een spoorbaan en een provinciale weg, hierna komt u op een T-splitsing. Hier staat de camping rechtsaf aangegeven, u komt dan op de provinciale weg uit. Houdt op deze weg rechts aan onder het viaduct door. Meteen na het viaduct kunt u rechtsaf de parkeerplaats van een winkelcentrum op. Als u de parkeerplaats aan de andere kant verlaat ziet u een voetgangersoversteekplaats met verkeerslichten en aan de overkant de ingang van de camping. Als het winkelcentrum gesloten is kunt u na het winkelcentrum bij de eerste verkeerslichten rechts gaan (Via dei due Ponti). Na het viaduct kunt u rechts via een voetpad tegen het viaduct omhooglopen. Dit voetpad komt bij de ingang van de camping uit.

Op camping Village Flaminio is een informatiepunt (bij het restaurant) waar u informatie kunt krijgen over bezienswaardigheden en openbaar vervoer.

Ook op fietsvakantie?

Regel nu uw fietsvervoer terug

Wij halen uw fiets op, op de gekozen bestemming en brengen deze veilig thuis!