Sevilla

Soetens Fietsvervoer is al jaren een betrouwbare logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van fiets van en naar zuid Europa. Vanwege het groeiend aantal fietsers wat in zuid Spanje wil gaan fietsen, zijn wij in 2017 begonnen met een service op Sevilla. Voor 2020 hebben wij aankomst/vertrek in Sevilla gepland op. 1 april, 17 april, 1 mei, 15 mei, 1 juni, 15 juni, 1juli, 15 augustus, 15 september en 15 oktober en 15 november
Wij kunnen op deze datums vervoer verzorgen van uw fietsen en bagage van en naar Nederland en België.
Netjes en ervaren.

In Sevilla werken wij samen met parking caravane.com , deze is gelieerd aan beide hotels en is gelegen nabij het vliegveld. De parking is 24 uur per dag bewaakt en de fietsen worden gestald in een aparte afgesloten ruimte. Parking Caravane rekent 20 euro per fiets stallingskosten. Er is geen verplichting voor een hotel overnachting.

Bereikbaarheid Parking Caravane
https://goo.gl/maps/DELH9ebRzLR2

Hoewel er officieel een busverbinding is vanaf het vliegveld, geeft dit in de praktijk vaak problemen. De gemakkelijkste oplossing is een taxi te nemen vanaf het vliegveld (kost + 8 euro) . De parking ligt aan de parallelweg van de snelweg richting de stad, direct na het treinviaduct.

Route naar Hostal Jentoft

Route naar Hotel Patio de Las Cruces

 

Wat zijn de kosten?

Ook op fietsvakantie?

Regel nu uw fietsvervoer terug

Wij halen uw fiets op, op de gekozen bestemming en brengen deze veilig thuis!